Rólam

A jobb oldali lennék én 🙂

Farkas Gábor (efg, ejtsd: efgé, barátoknak g, de angolul, és nem, nem én találtam ki), 34 éves, zalaegerszegi lakos. Házas, kedvesével az első babát várják Hannáznak, mert van ám baba, emiatt kissé még mindig be van szarva, bár természetesen full in love.

Járt ugyan főiskolára, de nem végezte el, ért és olvas, nagyjából beszél és ír angolul, prüntyög németül, nappal villamosipari cégnél ügyvezet, este alszik (már amikor). Pár éve még informatikával meg grafikával foglalkozott, egész pontosan 7 évig, utóbbit most is kedveli. Ismeri a fotosoppot, egész közelről.

Két imádnivaló überkutyáján (1 Németjuh Ász, és 1 Staffordshire/vizsla UV befogadott) és kívül szereti a fotót (ezt szeretné művelni komolyabban is), filmeket, remek sorozatokat (Lost, BSG, Dexter, ilyenek), zenét (milliófélét), színházat, irodalmat, filozófiát és pszihológiát, meg a hegyeket. Régen mászott sziklát, volt barlangban, ugrott bungee-t (mellesleg tériszonyos), de legtöbbet máuntéjnbájkon tekert – ezzel sikerült csuklót is repeszteni.

Évekig tespedt és hagyta magát eltunyulni, dohányzott is, 2009 februárjában 94 kilót mérlegelt, míg egy nap belefutott egy fura orosz vasgolyóba (vicces módon a futni kezdett, és egy fórumon futott bele). Love at first sight. Első ilyen eszközét 2009 márciusában rendelte meg, és kapta kézhez (16kg, Kicsipiros néven fut, bár kicsit megkopott már)

Azóta teljesen begolyózott, ledobott tizeniksz kiló zsírpacát, szedett fel egy kis izmot (84 87 85 körül van), és feltett szándéka, hogy folytassa. Komolyból.

2010-ben benevezett RKC képzésre, melyet sikerrel elvégzett hogy teljes mértékben párttaggá váljon, és hirdethesse az igét mindenkinek. Jelenleg a kettlebell világuralom kiépítésén dolgozik, tanít és gyakorol.

A végtelenbe és tovább!


1 responses to “Rólam