Reboot

Ájm bekk.

Sok-sok dolog történt az elmúlt pár hétben, de finoman szólva be vagyok mostanában stresszelve, idő a szokásosnál is kevesebb, tennivaló a szokásosnál is több, és sikerült letudni az idénre előírányzott sérülésmennyiséget is.

Az úgy volt kérem, hogy még múlt hét előtti héten nagy hévvel belevágtam új edzésprogramba, mert az jó, aztán rögtön az első napon olyan szépen megharapott a 32-es, hogy a fejforgatásnak pár napra búcsút inthettem. Szerencsémre van itt egy Manyi elvtársnő, akinek kb. 12 percébe került orvosolni a dolgot, úgyhogy mára minden okés.

Gyakorlások épp ezért mostmár tervszerűen zajlanak a háttérben, csak írni vagyok lusta róla, de most majd összeszedem magam. Primal Move (Charge) van minden nap, két naponta meg nyomásos, guggolásos, húzódzkodásos Easy Strength program, immáron egy hete. Mellette dolgozom a lábemelésemen, vállmobilitáson külön, hamár ez a két fő-fő gyengeség, és mit ad isten, ez a két talán legfontosabb mozgásminta is.

Nem mellesleg jövő héten új csoportot is indítok itt, Egerszegen, ez lesz az első, hogy zéró (0) hirdetéssel megtelt a csapat, sőt, jelentős túljelentkezés van, remélem, ide is ér majd mindenki, aki mondja 🙂

Kajálásilag WD maradt eddig (és egy hétvégégi tv műsornak köszönhetően rekord látogatottság (ezer emberek per nap, alig lepődtem meg…)), de lehet, hogy merő kísérletezőkedvből kipróbálom a Tim Ferris féle Slow Carbot, hátha bekockul a has. De még az sem kizárt, hogy főzésre fogok vetemedni, aztán akkor átmegyünk gasztroblogba 🙂

Is.

efg névjegye

37 éves apuka, általában vasgolyókat macerál. Céljai vannak. efg bejegyzései

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: