Fel! Támadunk!

Nahát, új poszt. Egészen hihetetlen ennyi sok (blogtörténetileg új rekord) kihagyás után.

Ami történt: elköltöztünk új helyre, volt ezzel némi tennivaló, de majd ezt később kitárgyalom, most már majdhogynem el is férünk 🙂

Edzésileg: időhiány a köbön, úgyhogy javarészt csoporttal edzegetek, így is sikerült már 2x szokatlan izomlázat generálnom saját magamnak. Mellette saját testsúlyos dolgok mennek, haladok a kézenállásokkal és volt sok-sok GN. Alighanem soha nem voltam ilyen mobil, mint mostanság, nem mintha ezt bánnám.

Viszont a nagy súlyos nyomások elmaradtak mostanában és ennek érzem is a hatását, úgyhogy a sok kihagyás arra jó volt, hogy kikristályosodott, merre is kéne haladni. Nagyon valószínű egy újabb 40 napos Könnyű Erő program, de kacérkodom a Még Könnyebb Erővel is, merő kíváncsiságból, meghát ha még könnyebb, az nem baj :). Különben is, Dan John az egyik olyan szakember, aki akármit mondhat, elhiszem.

Valamennyi kis plusz lazsálás most még lesz, mert időm továbbra sem annyi, mint a tenger, és tegnap sikerült kicsit lezúzni az egyik ujjamat baltával (ez mifelénk most divat, egy kedves kliens ugyanezt követte el pár hete), kicsit most bajos ballal fogni. Bár aztán egy erkácé ne panaszkodjon, úgyhogy max jól bekötöm, mert mozogni kell is, meg szeretek is.

Reklámok

efg névjegye

37 éves apuka, általában vasgolyókat macerál. Céljai vannak. efg bejegyzései

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: