4 órás test

Timothy Ferriss-szel van tele mostanában az interweb. Először még a Főnök blogján találkoztam vele a 4 órás munkahét c. könyve kapcsán – ami, FYI, érdekes életvezetési tippeket tartalmaz, még ha a fő koncepciójával nem is tudok maradéktalanul egyetérteni – most meg jött a 4 hour body, ami kb. olyasmit ígér, hogy szuperhőssé válhat az egyszeri halandó pár egyszerű (?) praktika alkalmazásával. Itt a könyv kettes számú trailere (mert már a könyveknek is van olyan), egész jól bemutatja, miről szól ez az 500 oldalas kis szösszenet:

Amiért az egész felkeltette a figyelmem az pár tény és pár név: Tim RKC, a könyv jelentős mennyiségű kettlebellt tartalmaz, ami jó. Emberünk ráadásul mindent kipróbált saját magán, pénzt meg időt nem sajnálva, a módszerek – neki – beválltak.
A nevek között pedig ott van Tracy Reifkind (Ő ráadásul külön fejezetben, yeah), Pavel (!), Dr. Mark Cheng, Gray Cook (jesz, FMS is van), a Westside Barbell, szóval egy csomó emberke, akiknek adunk a szavára. A témák: fogyás (diéta is, mozgás is – swing!), gudluking, erőnövelés, hogy fussunk rengeteget. ússzunk sokat, hogy aludjunk kevesebbet (külön érdekes), egészségmegőrzés, rehab, meg hát szex. Nem is értem, a vashajlítós-kártyatépős mókák miért maradtak ki, de majd csak lesz egy 4 órás marok című eposz a következőekben.

Amerikában most jelent meg egy pár hete, remélem, itthon is kiadják hamarosan. Meg hát – állítólag – az internets sötét bugyraiban is fellelhető elektronikus formában. Utóbbit nem tudom biztosan, nekem egy ismerős távoli rokonának a szobatársa mesélte.

Reklámok

efg névjegye

37 éves apuka, általában vasgolyókat macerál. Céljai vannak. efg bejegyzései

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: