Szerdai efemesvéótúmex

A címből sejteni lehet miről lesz szó. Bizony, ma SZERDA nevű napunk van, ennek alkalmából köszöntsük Ildikó nevű kedves olvasóinkat (pl. anyósom, bár nemtom, Ő olvas-e).

Először is nagyon gratulálok Lakatos Péter Senior RKC-nek, és Katschthaler Gabriella Team Leader RKC-nek kinevezésük alkalmából, személy szerint rettenet sokat tanultam Tőlük eddig is, nagyon örülök én ennek most, háromszoros hurrá!

Másodszor, reggel a Zanikó megmérte az efemesem, és hát izé. Szóval a múltkor jobb volt az eredmény, meg nem volt asszimmetriám, mostmeg sikerült elérni azt is, pedig becsszó nem hajtottam rá. Minden pontszám (egy kivétellel) 2-es (1db 3as van, de asszimemetriával, úgyhogy nem játszik), a vállaim naná, hogy szenvednek némi különbséget, meghát a kitöréses teszt se tökéletes, csak félig. De nem baj, innen lesz szép visszajönni, és dicsőséggel bezsákolni mind a 21 pontot. Mondjuk a fekvőtámasz részre meg a mélyguggolásra haragszom, azok a legutóbb legalább hozták a masszív 3-ast…

Harmadszor: ha szerda (márpedig a címből sejthető, hogy az), akkor szneccs. Teljesen őszinte leszek, baromira nem volt hozzá kedvem. De  ilyenkor mindig magam elé vizionálok egy instruktor bácsit, aki épp rámordít (általában KJ az), úgyhogy kicsit szneccsőltem. A 24es most pihibe rakva, annyira nem csattanok ki a frissességtől, fejreejteni, vállatzúzni meg most annyira nem volt hangulatom:

VO2Max 15:15, 16kg, 8/kör, 40 kör – 320 szneccsecske.

Itt szeretném a magam védelmében jelezni, hogy az ismétlések során a 8as csapásszám gyönyörűen megvolt, és magam részéről még a kivitelezés minőségével is elégedett lehetek, főleg, mert – és ez a múltkori után nagy szó – végig nagyon szépen sikerült venni a levegőt!

Meghát  ilyen baromi stabilan sikerült megállni:

Reklámok

efg névjegye

37 éves apuka, általában vasgolyókat macerál. Céljai vannak. efg bejegyzései

4 responses to “Szerdai efemesvéótúmex

 • tiekuanyin

  szép! hajrá! levegőhír igen jó!

  de tudod,mikor hiszem el,hogy NEM a kromanyoni elődünk nyomát loptad el egy múzelyumból…..kicsit meglocsoltad a padlót a viráglocsolókannában maradt vízzel,oszt kész :-)))))))))))))))))))))))))))))))

 • Juci

  Jó kis kép!
  Szinte érzem tőle a véókettőmaxot az ereimben áramolni 🙂

 • tiekuanyin

  most nézem, a jobb kromanyoni lábnyom saroknyomata a talp közepe felé haladva ENYHÉN gyengébb,mint a bal, kb. az ugrócsont vonalában. Bal oldalon 3 dekagrammal több vagy 😀

 • efg

  Kromanyon? Nadekérem, egyértelmű az eszközhasználatból meg a tevékenységből, hogy ez homo ludens. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: